Hvorfor ImmiMarine

Kvalitetskontroll
For at en omega 3 olje skal fungere optimalt, må den har god kvalitet. Dessverre holder mye av den oljen som selges på markedet, ikke den kvalitetsnivået vi trenger for å få fulle helsefordeler av dem. I motsetning til den rystende informasjonen som er fremkommet om produksjon og lagring av fiskeolje, finnes det nå et unikt Omega-3 produkt, ImmiMarine av eksepsjonell ferskhet og kvalitet på markedet. Oljen er produsert hos Marine Harvest på Hjelmeland ved Stavanger. Fisken er utvunnet fra laks utviklet spesielt for stjernerestauranter på det franske markedet. Umiddelbart etter slakting og filetering, utvinnes oljen fra laksen, og innen fire timer etter slakting ligger avkjølt under nitrogen. Det gir en lakseolje som er meget fersk, og som står i sterk kontrast til de vanlige fiskeoljene på markedet som ofte er lagret under dårlige forhold opp til ett år.

Beskyttet mot oksidasjon
Med ImmiMarine har vi bestrebet oss for å lage en oljeblanding som inneholder alle oljene vi har bruk for, ikke bare de to vanlige fiskeoljene EPA og DHA. I tillegg er det lagt stor vekt på beskyttelse mot oksidasjon. For at vi skal ha med oss den grunnleggende omega 6 fettsyren vi hovedsakelig finner i planter, er fiskeoljen tilsatt ekstra jomfru olivenolje og agurkurt. Det er også et visst innhold av den grunnleggende omega 9 fettsyren i fiskeoljen vi bruker. Les mer om omega oljen vi bruker her

Patenterte betaglukaner
I tillegg til kvalitet på selve omega oljene, har vi tilsatt Wellmune WGP® Betaglukaner. Wellmune WGP® betaglukaner aktiverer ditt medfødte immunforsvar og hjelper derfor kroppen din til å holde seg frisk. Virkningen er dokumenter i mange studier, som er puiblisert i en rekke vitenskapelige rapporter. Les mer om Wellmune WGP® betaglukanene vi bruker her. Wellmune WGP® Betaglukaner kan ikke sammenlignes med andre betaglukaner på markedet. Wellmune® er beskyttet av mer enn 40 patenter, og mer enn 1,5 milliarder kroner er investert i forskning, utvikling og kliniske studier for å dokumentere hvordan Wellmune® aktiverer og styrker vårt immunforsvar.

Comments are closed.